? מה זה סקוואלן 

Simply The Best

סקוואלן הוא מחולל לחות יעיל

מוצרי סאנריידר הם לא תרופה אין חשיבות מיוחדת למתי
ואיך לקחת ולאכול אותם: לפני האוכל, בזמן האוכל או אחרי האוכל,
בדיוק כמו לאכול תפוח עץ - ניצן איכנבלט מרפא סיני.
 

* הצהרה זו לא נבדקה ע"י מנהלת המזון והתרופות.
מוצר זה לא נועד לאבחון, לטיפול, לרפא או למנוע כל מחלה שהיא.

סקוואלן בו נעשה שימוש בנוסחאות של מוצרי היופי
היוקרתיים ביותר בעולם,

נחשב לחומר בעל השפעות מועילות על העור,

כולל הפחתת יובש, החלקת קמטים ועור סדוק.

סקוואלן נחשב לאחד מחומרי הלחות היעילים ביותר
ויתרונו הייחודי בכך שהוא אינו מותיר תחושה שומנית.

סקוואלן במוצרי Kandesn

רכיב נפלא המסייע לנו לשמור על עור הפנים צעיר, מלא חיות ובריא.

 

Sunrider היא אחת החברות הבודדות
המשתמשות בסקוואלן במוצרי הקוסמטיקה
וטיפוח העור שלהן.

בהיותו שמן מעולה,
מחירו של שמן סקוואלן הוא 100$ לחצי קילו,

 

בהשוואה לשמן מינראלי
(בו משתמשים ברבים ממותגי הקוסמטיקה המובילים),
שמחירו רק 5 סנט לחצי קילו.


שמן סקוואלן נמצא ברבים מן הקרמים,
התחליבים ומוצרי הקוסמטיקה של Kandesn

והוא דומה לשמנים הטבעיים המצויים בעור שלנו.

 

סקוואלן במוצרי סאנריידר מופק משמן זית טהור.

סקוואלן מזין את העור והוא השמן היחיד שניתן לערבב במים.


הוא נספג במהירות ומאפשר לעור לתפקד באופן מיטבי.


הוא עשוי למנוע התחמצנות
ואובדן לחות ויש לו תכונות הנלחמות בקמטים.


נוסף לקרמים של Kandesn,

תוכלו למצוא סקוואלן גם בקרם בסיס מגן מסדרת Kandesn,
בצלליות של Kandesn,

בגווני הסומק השונים
ובשפתוני הלחות שלנו.

 

זו אחת הסיבות לכך שכל הנשים המשתמשות במוצרי Kandesn,
מכל מוצא ובכל גיל,

נראות קורנות בין אם הן בנות 16 או בנות 86.

סדרת Kandesn היא אחת מסדרות הקוסמטיקה היחידות בשוק

שבאמת נלחמת בהשפעת הגיל
ומגשרת על הפער שבין בריאות ויופי.