? מדוע דווקא מוצרי סאנריידר

מוצרי סאנריידר

מהמובילים בעולם

במוצרי מזון, שתיה, תוספי מזון,

מוצרי טיפוח, קוסמטיקה, טואלטיקה

וחומרי ניקיון.

באיכות, בבריאות ובטיב.

הקדמה

מדוע מוצרים טבעיים נבדלים אחד מהשני?

השוק הרי מלא במוצרים טבעיים,
והיום הכותרת: "יש לי מוצר טבעי", זה כמעט מטבע לשון.

הוא טבעי, אז אם זה טבעי אז זה הופך אותו כמעט ללגיטימי,

כי רוב האנשים עדין מתקשים להבדיל
מה באמת מבדיל בין מוצר אחד למוצר שני.

אני רוצה להתייחס בעיקר לדברים האלה,

כך כשנקרא את המאמר
לאף אחד לא יהיה ספק מדוע מוצרי סאנריידר נבדלים מאחרים
בצורה מאד משמעותית.


בכל מוצר שנמצא בשוק,
לא חשוב איזה, יש איזו הנחת יסוד,
תיאוריה, פילוסופיה שמתארת מה אתה רוצה לייצר.

בלי זה לא מייצרים מוצר בעולם, כנ"ל מוצר סאנריידר.

לאחר בניית התיאוריה, הכנת המוצר מתרכזת בשני חלקים:

תהליך תעשייתי – איך אני מייצר את המוצר ומהם רכיבי היסוד למוצרים.

 

שלושת אבני היסוד של מוצרי סאנרייר הם:

 

  • מזון מלא

  • סינרגיה

  • ריכוז.

פילוסופיית ההתחדשות אומרת:

לגוף יש את היכולת להתחדש כל עוד ניתן לו את מה שהוא צריך –

 

  • הזנה

  • ניקוי

  • איזון.

קיימים שלושה סוגים לרכיבים מהטבע:

 

  • צמחי מאכל

  • צמחי רעל

  • צמחי מרפא.

את מוצרי סאנריידר מרכיבים רק צמחי מאכל.

צמחי מאכל מוגדרים ביולוגית כצמח מאכל.

כל צמח אחר שלא עונה להגדרה זו
אינו ניכלל בכותרת צמחי מאכל.


על מנת לענות להגדרה זו,
חייבות להיות מספר תכונות.

צמח חייב להעלות את יכולת החיסון של הגוף.

צמח חייב לאזן מערכות גופניות אפילו במצב מחלה.

צמח חייב להיות לא רעיל ולא מזיק.

הוא חייב להיות בטוח בהזנה ללא מגבלות זמן או כמות
( במילים פשוטות אתה יכול לאכול תפוח וחסה, אגס וקולורבי).


צמחי רעל או צמחי מרפא בהיותם כאלה,
אינם עונים לתכונות האלו.


תפוח אתה יכול לאכול כל החיים
(אם תאכל 40 תפוחים ביום,
המקסימום שיקרה זה שלשול או עצירות אבל לא מעבר לזה).


צמחי מאכל הם אלה המביאים את הגוף ליכולת הגבוהה ביותר של התחדשות

או/ו התנגדות למחלות באמצעות בריאות פיזיולוגית ונפשית

 

תהליך תעשייתי

על מנת לייצר את מה שמייצרים
ולשמור על הצמח כצמח מאכל (כמו חסה, תפוח ותפוז),

אני צריך איזה שהוא תהליך תעשייתי שישמור אותו כך.

כי אם לא, אני אקבל משהו אחר לגמרי.


אפשר לקחת אגס או חסה או תפוח,
להעביר אותם תהליך תעשייתי
ולשבור את כל המבנה המולקולארי,

את כל המבנה שמרכיב את אותו תפוח
ונקבל משהו בסוף שהוא מזמן לא אותו התפוח.

 

בדרך כלל ברוב החברות האחרות,
מתרכזים בשני החלקים האלה.


חייבים לנקות ולחטא את הצמח לפני שנותנים לנו אותו למאכל.

ברוב המקרים החיטוי נעשה באדים.

מרתיחים את אותם צמחים בתוך דודים,

ע"י כך מאדים את המים הנמצאים בתוך הצמח
ואז מקבלים את העלה או הגבעול ללא המים.

אלא מה, כשמשתמשים בתהליך זה שנקרא אידוי,
תמיד יש שאריות אשר צונחות בחזרה על העלים.

מדובר בהרבה מאד רכיבים שלא צריכים להיות שם:

אם זה חומרי הדברה, כספית או דברים אחרים,
הם נשארים על העלה.

בהמשך מרסקים את העלים האלה,
ועם השאריות שצנחו על העלה נותנים לנו לאכול את זה
בלי המים אבל עם הזבל.

הרתחה ובישול הורסים תמיד את המבנה המולקולארי.

 

נשתמש בדוגמא של ד"ר צ'ן (מייסד סאנריידר):

אם אתה מרתיח צמח 40 עד 100 מעלות,

אתה הורס את מבנה המולקולארי שלו
ואינך מקבל את הצמח כפי שאתה רוצה אותו מהטבע, צמח מאכל.

ד"ר צ'ן אומר: אני בחיים לא ראיתי ויטמין C תלוי על העץ,
אבל ראיתי תפוז.

זה ההבדל בין להרתיח או לבשל את הצמחים,
ואז לרסק אותם ולתת לנו לאכול.

בגלל התנאים האלו סאנריידר יצאה לייצור עצמאי.

 

תהליך תעשייתי – של סאנריידר

אנחנו מגדלים את הצמחים בעצמנו בתנאים הטובים ביותר.

האידוי מתבצע בתנאים אחרים לגמרי: או בהקפאה או בלחץ.

כל הניקוי של הצמח מתחיל בידיים,

בסאנריידר יש תהליך מיוחד להסרת מתכות כבדות
(שנמצאות במי התהום) מהצמחים.

מפעלים מייצרי תרופות בעולם למשל,

מפעל לייצור תרופות בארה"ב חייב על פי חוק
למחזר את המים והאוויר כל 2-5 דקות.

מפעלים שמייצרים מוצרים מהטבע אינם חייבים בזה על פי חוק.

אף על פי כן סאנריידר מקיימת את התנאים האלה
ויש אישור מ- FDA לעניין הזה.

 

אחרי הייבוש והטיפול בצמחים והוצאת את המים,
דרוש לנייד אותם ממקום למקום.

הכי זול והכי יעיל לשים אותם בדודים של מתכת
(שם הם מתחמצנים במהירות)

לכן בסאנריידר מעבירים את הצמחים בסלי קש
והכול כדי לשמור על הצמח כמו שהוא.

בתהליך התעשייתי של סאנריידר
אנחנו מקבלים את התפוז בתוך הכמוסה.

 

מחקר ענק שנערך בסין ע"י אמריקאים,

שאחד הפסקאות החשובות ביותר שנכתבו שם היא:

לשמור על הצמח מלא,
אם אנחנו רוצים את האפקט הבריאותי המלא שלהם.

 

כולם מכירים על החשיבות של הסיבים למשל בשיבולת שועל וכדומה,

אלא שמתברר שמעבר לחשיבות הסיבים לכשעצמם,

החשיבות עוד יותר גדולה אם הסיבים באים בתוך הצמח עצמו
ולא שולפים רק את הסיבים ונותנים לנו.

גם כאן מתברר עד כמה זה חשוב
לשמור על תהליך התעשייתי שסאנריידר מחויבת אליו.


הצמח המלא הוא קריטי,
לכן בתהליך התעשייתי סאנריידר מחויבת לשמור על הצמח המלא,

זה אבן יסוד שאי אפשר לוותר עליו,
וחלק עצום מהתועלת שאנחנו מקבלים זה בגלל זה.

 

סינרגיה

החלק השני זה סינרגיה,

סינרגיה אומרת לשים דבר בדבר
ולקבל משהו חזק יותר
ובעל השפעה גדולה יותר משני המרכיבים בנפרד.


זה לא הפשטות של בוא נשים מוצר אחד
שאנחנו יודעים שיש לו הגנה במערכת חיסון

(וכך עושות חברות אחרות)
כי הצמח הזה ידוע כתומך במערכת חיסון
ועכשיו ניקח צמח נוסף שידוע כתומך במערכת חיסון
וניקח עוד אחד,

ואז יש לך שלושה שתומכים במערכת חיסון
ואז תקבל 1+1+1=3.

אנחנו עושים את זה קצת יותר חכם,
אנחנו עושים 1+1+1+1=4 או 5 ,

וזה הכוח של סינרגיה, מה הולך עם מה ובאיזה כמות.

חשיבות הסינרגיה - כל מוצר בנפרד לא עושה כלום,
שניים ביחד עושים עבודה פנומינלית.

 

ריכוז במוצרים

אם רוצים לקבל 1500 מ"ג של ויטמין C הכמות המומלצת ביום,
מדובר בערך בכמות של 18-25 תפוזים.

ללא ריכוז היה צורך בכמויות גדולות מאד של מזונות
על מנת להפיק מהם את מלוא התועלת הבריאותית.


תחילת ייצור עם 7-8 ק"ג של צמחים
מסתיים בכ-1/2 ק"ג של מוצר סופר מרוכז
הנארז בכמוסות צמחיות.

התהליך של סאנריידר עושה בדיוק את זה, 
ריכוז במוצרים הוא אבן יסוד שלישית בחשיבות של התהליך התעשייתי.

 

לסיכום:

1. יש פילוסופיה מאד חשובה שעובדת עם האדם כגוף שמתחדש.

2. אנחנו עובדים עם צמחי מאכל בלבד.

3. יש לנו תהליך תעשייתי ייחודי.

4. אנחנו עובדים ע"פ עקרונות אוניברסלים ברורים לגמרי
  שהחשיבות שלהם ברורה לגמרי במובן הפיזיולוגי (רפואי).

 

צמח מלא, סינרגיה וריכוז במוצרים 
אלה הם שלושת העיקרים של כל התהליך התעשייתי,
והמפעלים והסודיות מגוננים על תהליך הזה.

אם כך למי מתאימים המוצרים בפועל?

אנחנו סך הכול מדברים על צמחי מאכל שזה אוכל נטו.


המוצרים לא נועדו לטפל במחלות,
הם נועדו לאזן את הגוף ולתמוך במערכות הגוף, 
כדי שהגוף ידאג לעצמו.


מוצרי סאנריידר מיועדים לכל האוכלוסיות:
ילדים, תינוקות, מבוגרים, נשים בהריון
ואנשים שצורכים תרופות.

 

מוצרי סאנריידר לא מתנגשים עם תרופות,
הם לא מתנגשים אם אתה ספורטאי או ילד או זקן.

 

עכשיו אפשר להעריך עד כמה חוכמה
נכנסת לתוך הייצור של סאנריידר.

 

בואו תראו כמה הגדרות של חברות אחרות 
שמייצרות מוצרים מהטבע
אך נזהרות מאד
כי יכולים לקרות דברים לא נעימים שעלולים להביא לתביעה.

 

למשל, חברה שמייצרת מוצר טבעי לניקוי אמבטיות.

"המוצר עלול לגרום לדלקות במגע עם עיניים
והוא מסוכן לבליעה,
אין לשאוף את האדים מחשש לכווית כימיות", 
וזה מוצר טבע.


דוגמא נוספת של מוצר שהכותרת שלו:
"מגביר חיים" רשום עליו:
"לא רצוי לתת לילדים היות והוא מאט את התפתחות של הגוף".

"בעת השימוש במגביר חיים יש להימנע מאכילת מלפפונים
וצנוניות המנטרלים את פעילות הנוסחה".


דוגמא נוספת, מולטי ויטמין
"המוצר אינו מיועד לילדים מתחת לגיל 11".

מוצר אחר שחברה אחרת מתפארת בנוסחא קיסרית
ורשום על המוצר כך:
"העלאת המינון בצורה חדה מדי עלולה לגרום להרעלה".

 

כי מוצרי סאנריידר הם פשוט הבטוחים והטובים ביותר!!!

 

במוצרים של חברת סאנריידר,
גם אם לוקחים 10-15 כמוסות ביום,
שום דבר רע לא יקרה.

מוצרי סאנריידר יעילים ובטוחים

 

 

 

מוצרי סאנריידר הם לא תרופה אין חשיבות מיוחדת למתי ואיך לקחת ולאכול אותם:
לפני האוכל, בזמן האוכל או אחרי האוכל, בדיוק כמו לאכול תפוח עץ – ניצן איכנבלט מרפא סיני.

 

* הצהרה זו לא נבדקה ע"י מנהלת המזון והתרופות.
מוצר זה לא נועד לאבחון, לטיפול, לרפא או למנוע כל מחלה שהיא.

Simply The Best